Conferencia “ La transformació de l’espectador”.


18 de gener de 2011 – JOAN MARIMÓN – Director de cine i guionista El titul de la conferencia : “ La transformació de l’espectador”. Lliçó acadèmica, molt notable, envers la interrelació entre el comportament dels personatges principals de la pantalla gran i l’espectador. En Joan Marimón, membre d’una nissaga familiar pratenca del mon de la cinematografia, ens il.lustrà, amb l’exemple de varies pel•lícules clàssiques en la història del cinema, sobre les transformacions que el protagonista adopta, a mida que el film avança, fins assolir i personificar els ideals i principis morals assumits per la societat. En contraposició l’antagonista, normalment, roman en una conducta inamovible al llarg de tota la pel•lícula. Segons Marimón aquestes s’extrapolen en l´esperit de l’espectador, qui acut a la sala de projecció mogut per la necessitat d’omplir un buit que, de vegades, inconscientment desconeix.

ROTARY AMB CÀRITAS PRAT


Els lots de Nadal que tradicionalment preparàvem per a famílies necessitades de la parròquia Verge de la Mercè, aquest any com l’any passat i a instancies del Pare Ruben, s’han convertit en unes quantitats de menjar que ens van indicar com a preferents i de primera necessitat i que hem portat a Càritas de la parròquia de St. Pere i St. Pau . La incidència de la crisis en una població com la nostre, eminentment treballadora, es fa sentir de tal manera que tota ajuda és ben rebuda.

CASAL D’AVIS - 2010


Amb una trentena d’avis del Casal del carrer Penedes i, acompanyats de la regidora de benestar social de l’ajuntament Ana Fernández, vam compartir-hi una tarda, pels vols de Reis, a on hi servirem un berenar i els obsequiarem a cada ú amb unes sabatilles per a fer més confortable la seva estància. Com sempre la feina d’en Joan Santos i la seva esposa Doris van contribuir a que tot l’esdeveniment fos reeixit.