SORTIDA ARENYS DE MAR – ANY SALVADOR ESPRIU

 El passat dia 24 de Novembre gaudirem d'una magnífica jornada a Arenys de Mar en un acte organitzat pel Club Rotary de Mataró-Maresme, a instància del Club Rotary Prat, per tal de participar en la commemoració de l'any Espriu. L'acta consistí en un recorregut pels diferents carrers de la localitat (ruta Espriu) per culminar-ho al Cementiri de Synera, “sancta santorum” del mon de ficció creat pel poeta. Tot sota la magnífica guia d'en Pep Quintana, arenyenc, profund coneixedor de la vida i de l'obre de Salvador Espriu que, amb unes dots pedagògiques de molt alt nivell, ens desvetllà algunes de les claus de l'univers cabalístic del poeta.
Després, al migdia, el dinar de germanor entre ambdós club, ens permeté mantenir un intercanvi d'experiències i opinions vers la vida rotaria i aparaular el compromís de futures col·laboracions.


CONFERÈNCIA ANTONI BOLINCHES “AMOR AL SEGON INTENT”

El passat dia 5 de Novembre, el conegut psicòleg barcelonès Antoni Bolinches (autor de mes d'un dotzena de llibres sobre la relació de parella i d'estudis sobre l'amor), ens delità amb una molt amena xarrada sobre aquests temes, tot aprofitant la publicació del seu darrer llibre "Amor al segon intent" . El conferenciant exposà un seriós quadre de les situacions de fracàs en les relacions de parella per donar les solucions vàlides tant en el marc de la primera relació com de cara a afrontar l’èxit en segones o successives relacions. La conferència de l'amic Bolinches s’emmarcà dintre del Cicle de conferències del nostre club, en l'actual curs, que ara celebrem a la nostra actual seu social l'Hotel Ciutat d'El Prat.