2a Cursa Solidària (modalitat virtual)

 a favor dels infants amb càncer de l’Hospital Sant Joan de Déu 

Del 16 al 22 de novembre 2020

 Davant la situació d’excepcionalitat sanitària actual i l’adopció de mesures i restriccions davant la COVID-19, la 2a Cursa Solidària del Prat de Llobregat se  celebrarà únicament en modalitat virtual.

 Amb aquesta segona edició es pretén donar continuïtat a aquest esdeveniment esportiu i solidari de la nostra ciutat, que té com a principal objectiu la recaptació de fons per a la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan.

REGLAMENT

Art. 1

La 2a Cursa Solidària del Prat de Llobregat, a favor dels infants amb càncer de l’Hospital Sant Joan del Déu, tindrà lloc des del dilluns 16 fins al diumenge 22 de novembre de 2020, en modalitat virtual.  

Art. 2

FUNCIONAMENT GENERAL:

Durant la setmana de la prova, les persones participants hauran de fer-se una fotografia en què aparegui clarament el número de dorsal i enviar-la a l’organització.

Entre les fotografies rebudes, es dura a terme un sorteig que donarà opció a guanyar diferents premis.  

Art. 3

INSCRIPCIÓ:

La inscripció té un cost de 5€ per participant i l’import s’ha  d’ ingressar al número de compte: ES43 2100 0454 5001 0181 3401

Inscripció telemàtica (del 19 al 31 d’octubre de 2020):

Cal enviar un correu electrònic a elprat@rotary2202.org, indicant:

Nom i cognoms, DNI, data de naixement, sexe, adreça complerta i telèfon de contacte. També s’haurà d’adjuntar el comprovant bancari de l’ingrés, en el que qual haurà de constar el nom de la persona participant.

En un mateix correu es podrà inscriure una persona o més, però caldrà indicar les dades de cadascuna i adjuntar el comprovant bancari corresponent.

 Inscripció Presencial (del 2 al 13 de novembre de 2020):

Als CEM Sagnier, CEM Estruch, i CEM Fondo d’en Peixo. De dilluns a  divendres, de 17.00 a 19.00h.

La inscripció serà valida únicament si es tramita dins el termini corresponent, s’hi adjunten totes les dades i es fa efectiu el pagament.

L’import de la inscripció es destinarà íntegrament a L’Hospital Sant Joan de Déu per a la Investigació del càncer infantil.  

Art. 4

DORSALS:

Entre l’1 i el 15 de novembre les persones inscrites telemàticament rebran al seu domicili, per correu postal, un sobre amb el dorsal.

Les persones que optin per la inscripció presencial rebran el dorsal en el mateix moment de la inscripció.  

Art. 5     

FUNCIONAMENT DE LA CURSA VIRTUAL:

Del 16 al 22 de novembre DE 2020 les persones participants hauran de fer-se una fotografia en que es vegi clarament el numero de dorsal  i enviar-la a l’organització.

Els punts on es poden realitzar les fotografies són:

 -      Al monument de Rotary Club d’El Prat, situat a l’avinguda Verge de Montserrat, cantonada carrer de les Moreres, del Prat de Llobregat.

      -      En qualsevol altre lloc  emblemàtic del municipi.

Només serà vàlida una fotografia per dorsal

En cas que no es vegi clarament el número de dorsal, la fotografia no  serà vàlida.

Durant la setmana de la Cursa les fotografies s’enviaran al correu electrònic de Rotary Club d’El Prat: elprat@rotary2202.org

Les fotografies també es podran penjar a Instagram amb l’etiqueta: #CursaSolidariaRotary, però aquestes imatges només tindran caràcter de visualització i no participaran al sorteig.

Cada persona participant  pot arribar al punt on es farà la fotografia per qualsevol mitjà que no sigui motoritzat i no hi ha distància mínima ni màxima per al recorregut. 

Art. 6

SORTEIG:

El diumenge 29 de novembre, a les 12h, SE celebrarà el sorteig en un  acte públic a la Seu de Rotary Club d’El Prat, a l’av. del Remolar, 46 del Prat de Llobregat (Hotel Ciutat del Prat)

Entre les fotografies participants se n’escolliran tres de guanyadores. Aquestes persones rebran un trofeu commemoratiu i un lot de productes dels patrocinadors de la cursa.

El mateix diumenge 29 de novembre, es publicaran els noms de  les persones guanyadores al web de Rotary: www.rotaryelprat.blogspot

 Rotary Club d’El Prat contactarà amb les persones premiades per concretar el lliurament dels trofeus i del lot de productes.

Igualment, les persones premiades podran contactar amb l’organització per correu electrònic o adreçant-se a la seu de l’entitat.

  

 

  Art. 7

  RESPONSABILITAT:Les persones que hi participin assumiran els possibles d’anys que es puguin ocasionar a si mateixos a tercers, i participaran a l’activitat de manera respectuosa i sempre que no manifestin símptomes de malaltia.

L’organització declina qualsevol responsabilitat al respecte.  

Art. 8

RECLAMACIONS:No es podran reclamar a l’organització els trofeus i obsequis que dos mesos després de la cursa encara no s'hagin recollit.

Les persones guanyadores permeten explícitament que el seu nom i cognom siguin publicats i accepten també, la possibilitat d'aparèixer en reportatges fotogràfics, utilitzats exclusivament amb finalitat informativa.  

Art. 9

REGLAMENT:

La inscripció en aquesta cursa implica l'acceptació total d'aquest reglament. 

 

El Prat de Llobregat, octubre de 2020.

Cap comentari: