VISITA DEL GOVERNADOR ÀNGEL MUIXÍ

El Governador del Districte amb el President de RC El Prat

El dimarts 18 de desembre va tenir lloc la vista oficial del Governador de Districte al nostre club.
Rotary Club El Prat està integrat al Districte 2202 amb 69 clubs més.
Per les persones no endinsades en el rotarisme us explicarem que els clubs s’agrupen en districtes amb el seu Governador al cap.
Es tracta d’una persona escollida per sufragi. El càrrec te una durada d’un any rotari, es a dir, des del primer dia de juliol d’un any fins al 30 de juny del següent.
Aquest curs 2012-2013 el Governador del districte és en Àngel Muixí Manent. Va iniciar al seva singladura rotària al R. C. de Manresa Bages al 1997. Va ser president del seu club el curs 2007-2008. Actualment membre del R. C. de Solsona i resident a Cardona.
La trobada va ser amb parelles, el Governador Muixí va venir amb la seva esposa Lídia, una senyora encantadora.
Aquest esdeveniment és dóna un cop al llarg de cada curs rotari i està protocol·litzat en quatre actes:
Primer hi ha una reunió del Governador amb la junta. Aquesta prepara un dossier i explica la tasca desenvolupada i programada al llarg del curs rotari.
En segon terme, sopar de germanor. És un sopar que malgrat ser de companyonia s’aprofita per comentar temes rotaris i per fer saber quelcom del Prat al Governador.
Tercer, missatge del governador. Informant dels darrers canvis i donant consells per poder treure més suc de la nostra feina.  
I com a cloenda intercanvi de banderins i de regals. Nosaltres li varem lliurar un llibre pratenc, i ell un record de les mines de sal de Cardona.
Va ser un acte emotiu, el Governador es va sentir satisfet amb la tasca desenvolupada pel nostre club. Ens va encoratjar a seguir amb el mateix seny i amb la mateixa rauxa.
En aquesta ressenya expliquem la trobada tenint en compte que la majoria de les persones que llegeixen la nostra pàgina no són rotaris, i per tant no coneixen en profunditat el procediment de Rotary International.