JOFRE TARRIDA I CARLES FONT |
VISTA GENERAL DE L TAST |
Un expert, en Carles
Font, ens ensenyà la procedència, la manera que es fan i la importància de la
llet feta servir. Em vam tastar 10 de diferents gustos, textures i procedències,
acompanyats d'amanides, fruita fresca,
seca i de diferents pans rústics
i de Viena, tot per a poder-los assaborir millor.
El Sommelier ,
Jofre Tarrida, ens ho maridà amb 5 vins ( un blanc, un rosat, dos negres
i un xerès) indican el perquè de cada vi per a cada grup de formatges.
El President de Rotary
Club d’El Prat, en nom del Club, va lliurar a en Jofre Tarrida una replica del
gegant Pratenc “Rotllà” com a reconeixement del guardó rebut com a Nas d’Or del
2013, fet que, entre altres coses, ha possibilitat portar el nom de “Cal Pere”
i del nostre poble més enllà del País.
El President de RC d'El Prat, Pere Azuara lliura el present |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada