PERFIL DE LA NOVA ROTARIA Doctora YOLANDA MARTÍNEZ SEGURA

En el Sopar d’estiu d’enguany, a on es va fer el canvi de junta, també va tenir lloc  l’admissió de la primera sòcia del club, la Dra Yolanda Martínez, que en el any  2013 el Club li va atorgar la Placa Rotaria en reconeixement de la seva tasca humanitària en l’exercici de la medecina en la nostra població i que des de llavors ha estat col·laborant  amb Rotary.
Aporta al Club la seva dilatada experiència i currículum que ha volgut materialitzar agafant la responsabilitat de l'àrea de joventut dins de Rotary.
Nascuda a EL Prat de Llobregat va estudiar  al col·legi del Parc i l’ Institut Baldiri Guilera ambdós dintre del municipi.Estudis superiors de medicina a la Universitat Central de Barcelona   aconseguint la llicenciatura al juny del 1981. Metge Puericultor per la Escola Nacional de Puericultura al 1983 Ministeri de Sanitat i Consum. Diplomada en Geriatria, 1987,  Sociedad Catalana-Balear de Geriatria i Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya. Especialista en Medicina del Treball per la UB-Escola Professional al 1996  Ministeri d’ Educació i Cultura.
Inicia la seva activitat laboral com metge rural al Vallès Occidental (Montornès del Vallès)  1982. Al 1983 comença a treballar per l’ICS al Prat cobrint medicina general i metge d’urgències fins 1987. Segueix treballant de metge de capçalera al CAP 17 de Setembre. Amb posterioritat inicia la meva activitat com pediatra del 2007 fins 2013 al CAP Ramona Via. Al 1989  treballa també per Montepio Textil (MUTUAM) i al gener de 1991 pren plaça en propietat assistint a 500 pacients jubilats de les empreses tèxtils del Prat, bàsicament de la Seda de Barcelona, fins al 2010. Treballa com metge forense del municipi en  l’any 1990. Al 1992 treballa com pediatra al municipi de Sant Boi i Viladecans cobrint també una consulta particular. Treballa  com a metge d’empresa per ETT de 1994 fins 1997.Treballa de geriatra a la Residencia i Centre de Dia 11 de Setembre  del Prat de Llobregat primer amb la empresa ASER (2008-2011) i des les hores fins l’actualitat amb Pere Mata Social.  És metge de l’Institut de Prestacions d’Assistència Mèdica al personal Municipal (PAMEM) del Prat de Llobregat des de 2005
Recentment e iniciat la meva activitat laboral en l’atenció de les persones discapacitades cobrint una baixa laboral a la residència Vila blanca de l’Hospitalet de Llobregat – Bellvitge.

Col·labora amb la Creu Roja del Prat amb l’assistència professional a la CURSA PER LA VIDA que s’organitza anualment des de  fa 10 anys.