SORTIDA CULTURAL: Barri Gòtic i Barri Jueu de Barcelona.

Atenent les explicacions de la guia
Rotaris i amics a la plaça de Rei
El passat diumenge 1 de febrer, Rotaris i amics, vam realitzar una visita guiada pel Barri Gòtic i el Barri Jueu. Per un dia ens vam posar els ulls de mirar i badar per els indrets de la nostra ciutat que moltes vegades hi passem però sense parar esment.
El Call és el sector de l'actual barri gòtic  que antigament havia estat el barri jueu de Barcelona. Hi predomina encara avui en dia un estil semblant a molts calls  jueus de Catalunya. Vam veure, en el seu cor, restes romanes i palaus medievals tot recordant els esdeveniments històrics del nucli més antic de la ciutat, plena d’encant i màgia a cada pas en el que descobrirem l’època més esplendorosa de la ciutat comtal, la seva cultura i llegat fins als nostres dies.
Després de visitar la plaça de Sant Jaume, actual seu del govern local i autonòmic, vam poder gaudir d’espais tant singulars com la plaça del Rei, centre Històric del poder comtal i reial a la ciutat, la Catedral, i les muralles romanes, de les quals encara avui en queden importants restes.
Vam completar el dia amb un dinar de companyonia al Restaurant La Camarga a on vam poder comentar totes les vivències de la sortida.