SOPAR DE CANVI DE JUNTA I LLIURAMENT BEQUES

Amb la presència de l’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i el Governador del Districte, Carles Campistrón, la tinenta d’alcalde titular de l’àrea de igualtat, drets socials i regidora d’educació, Pilar Eslava, els directors dels instituts (IES) alumnes  premiats i acompanyats de Rotaris de varis clubs i amics de Rotary , el   divendres 16 de setembre  va tenir  lloc al Restaurant Hotel Ciutat del Prat el  sopar d’estiu a on vam fer el  canvi de junta i el lliurament de les beques rotaries del curs 2016-17 .


CANVI DE JUNTA

El president sortint, Xavier Domingo, va fer una exposició de les activitats dutes a terme durant el seu any i va presentar la Revista-Memòria del seu curs, que posteriorment va ser repartida als assistents. Seguidament va fer el traspàs del “collar” al nou President, Antoni Ibáñez, que va presentar els companys de  junta per l’any Rotary 2016-17, Xavier Domingo com a Secretari,  Joan Anglès com a  Tresorer i na Yolanda Martínez com a Cap de Protocol.
Finalitzat el sopar  el president entrant va fer un curt parlament emplaçant els presents al sopar del proper any a on detallarà la feina feta i va anunciar que enguany amb motiu de la celebració dels 25 anys del club es farien moltes activitat i la primera era una beca extra, que suma a les tres que ja es donen, com a commemoració de l’aniversari.





En Xavier passa el "collar" a en Toni
Parlament del president entrant

LLIURAMENT BEQUES ROTARIES

Seguidament es va passar a lliurar les beques que atorga el club com ajuda pel primer any d’universitat i que es seleccionen amb el departament d’educació de l’ajuntament i els directors dels instituts públics pratencs tenint present no sols les qualificacions sinó també la situació de la família.
El mateix Alcalde, el Governador, la Rosa Ribas i en Eladi De Ceano van ser els encarregats de donar-les.
L’accèssit va ser per en  David Adrián Kocsis, alumne de l’institut Ribera Baixa.
La 2ª beca per na  Sumaya Benalí Laarif, alumna de l’Institut Baldiri Guilera
La 1ª beca per na Elisabeth Martínez Romero, alumna de l’Institut Baldiri Guilera
La beca dels 25 ANYS per na  Raquel Fernàndez de Arriba, alumna de l’Institut Salvador Dalí,
Va agafar la paraula una alumna, en nom de tots els premiats, per agrair l’ajuda i Marta Mañas, directora del Institut Baldiri Guilera,  en nom de tots els directors, va felicitar als alumnes i animar als Rotaris que segueixin fent aquesta tasca.


Alumnes premiats amb l'alcalde governador, president cap de protocol i els Rotaris Rosa i Eladi
Regidora d'educació, directors dels instituts amb alumnes, president i cap de protocol
PARLAMENTS FINALS
El Governador, Carles Campistrón, va destacar  la feina  feta per la junta sortint tot encoratjant a la nova a seguir la línia que porta el club pel bé de la comunitat i per a contribuir a fer un mon més humà. Va tancar l’acte l’alcalde Lluís Tejedor, felicitant primer de tot als premiats  desitjant-los una bona carrera en la etapa que just comencen i valorant que es facin actes com el present.

La directora Marta Mañas agraïnt les beques al Rotary Club d'El Prat


El Governador, Carles Campistrón en el seu parlament

L'alcalde Lluís Tejedor  fent la cloenda de l' acte

SORTEIG PER FINANÇAR AJUDES SOLIDARIES DEL CLUB
Fora de protocol és va fer una animada rifa de molts regals donats per empreses, associacions, tendes i molts dels assistents i que el total recaptat va integra per a finançar part de les activitats solidaries que es fan al club.