VISITA a MONTBLANC i CALÇOTADA a CAL GAYA- PRENAFETA


Un visita guiada per.... El conjunt Monumental i Artístic i els portals de la muralla de Montblanc que sempre estan obertes a qui vol gaudir del patrimoni material i immaterial. Diversos trams de la muralla, l'imponent església de Santa Maria, l'església de Sant Miquel, l'hospital de Santa Magdalena, la plaça Major,... són l'escenari ideal on explicar passatges cabdals de la història de Catalunya i la llegenda entre les llegendes (la de Sant Jordi, el drac i la princesa que se situa a la vila de Montblanc.




Un lloc per sentir i degustar ... Mas la Planella és una antiga masia de Prenafeta, al municipi de Montblanc. Va ser residència de l'important artista Carmelo Davalillo, obra del qual és l'esgrafiat del rellotge de sol a la torre de la façana principal. Com a centre de producció agrícola que va ser, conserva instal·lacions d'elaboració de vi i magatzems. En ella està ubicada el restaurant Cal Gaÿa que ofereixen als seus clients un menú a on l’entrant son els clàssics  calçots seguit d´unes viandes de primera qualitat en tots els productes servits i que vam poder degustar.

Un dia compartit... Amb els socis del club, les seves parelles i amics de sempre, gaudint de una jornada a on el companyonies  i bon ambient van ajudar a reforçar el grup tot fent  pinya al Club.