SOPAR DE NADAL 2011 -ROTARY CLUB EL PRAT i L’A.E.C.C. LOCAL




En el mes de desembre ambdues associacions han celebrat el sopar de Nadal amb l’objectiu de recaptar fons per de l’Hospital Sant Joan de Déu.
Un nombre d’assistents representatiu de la societat local, així com representats d’entitats i formacions politiques, van trobar-se al restaurant de l’Hotel Ciutat del Prat per a celebrar aquest esdeveniment.
En el sorteig realitzat es van recaptar 2000,-€ que aniran íntegrament al Servei oncològic del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu.
Els parlaments del President de Rotary Eloi Castellarnau i de la Presidenta de l’A.E.C.C. Catalunya contra el càncer junta local de El Prat MªRosa Blanco van ser per agrair la col•laboració de tots els presents. També ho va fer la Dra. Carmen de Torres, de l’Hospital Sant Joan de Déu, que va comentar la situació de la recerca i els progressos que es van realitzant en la lluita contra aquesta infermetat.
El tancament de l’acte el va fer en Sergi Alegre, representat de l’Ajuntament, que a l’hora que va encoratjar a les dues entitats a continuar amb aquestes feines que ajuden a millorar la societat també va agrair l’implicació de tots els assistents.
Com a fi de festa va actuar en Armando Aguirre i na Elodia que van representar un fragment d’una obra costumista amb la mestria que ens tenen acostumats. El conjunt “Els Mitos” van delectar amb unes peces de música en que els més agosarats van poder ballar.