AJUDA A CÀRITAS PARRÒQUIA DE EL PRAT

Càritas és una entitat de l'Església catòlica que té com a objectiu promoure, orientar i coordinar l'acció social i caritativa de la diòcesi, i la finalitat d'ajudar a la promoció humana i al desenvolupament integral de les persones, sensibilitzar la societat i promocionar la justícia social. Càritas és una entitat sense ànim de lucre i el seu finançament és sobretot de caràcter privat. Càritas està formada per voluntariat i professionals, i acompanya els sectors socials més desfavorits, caminant amb la triple missió de denunciar, anunciar i transformar.
A través dels diferents punts d’atenció, Càritas acull, escolta, orienta i acompanya les persones que s’adrecen amb una demanda d’ajuda. L’atenció va més enllà de l’assistència immediata, cerca la promoció de la persona a partir de la seva participació activa, del reconeixement dels seus recursos i les seves potencialitats.
Com és habitual en aquestes dates de Nadal Rotary Club de El Prat ens hem posat en contacta amb CÀRITAS de la Parròquia de la nostra població per saber quin tipus d’aliment necessitaven per a poder cobrir les necessitats bàsiques que tenen. Enguany  ens han demanat Cola Cao i Nesquik  dels que els hi hem lliurat  caixes de pots de ambdós productes que mostra la foto.