SOPAR DE NADAL DE R.C. de EL PRAT i A.E.C.C.

Mª Rosa Blanco dirigeix unes paraules de salutació 
La Dra Cinzia Lavarino de L'hospital St. Joan de Déu
Vista general de la sala.
Parlament del tinent d'alcalde Sergi Alegre
Fi de festa amb "Els Mitos"
ROTARY CLUB DE EL PRAT i de A.E.C.C. CATALUNYA CONTRA EL CÀNCER JUNTA LOCAL EL PRAT   van celebrar el sopar de Nadal que, les dues associacions de forma conjunta, organitzarem a l’Hotel Ciutat del Prat el passat divendres 20 de desembre, en el que van assistir mes d’un centenar de persones. Després de la benvinguda als assistents per part del mestre de cerimònies, José Mª Mesa, tant  la Presidenta  de AECC, Mª Rosa Blanco, i el President de RC de El Prat, Pere Azuara, van destacar la importància social  que representa aquest sopar al fer-lo coincidir  les dues entitats i per els esdeveniments que s'hi donen.
Aprofitarem aquest acte  per fer el sorteig de diferents presents. La recaptació de 1810,-€ es destinarà íntegrament al servei oncològic de càncer infantil de  l’Hospital Sant Joan de Déu. La Dra. Cinzia Lavarino, investigadora de l’Hospital, va recollir amb nom d’aquest, la quantitat recaptada i va explicar als assistents en que es dedicarà.
R.C. El Prat, també,  atorgà dues distincions: La Placa Rotaria 2013 a  AMICS d’EL PRAT per la promoció de les costums, la cultura i la identitat pratenca, des de la seva fundació l'any 1955 i un Paul Harris Fellow a en  Moisès Llopart per la seva dedicació al Club com a reporter gràfic i per la seva contribució a les Beques Rotaries.
Va tancar l'acte el tinent d’alcalde, Sergi Alegre, en representació de l’ajuntament, en el seu parlament va lloar la feina que ambdues associacions fan en benefici del proïsme. El conjunt pratenc “Els Mitos” va posar la nota musical per amenitzar el final del sopar de Nadal.