TROBADA SOCIS DES DE LA FUNDACIÓ DEL CLUB

   

 Enguany el nostre Club fa 25 anys del lliurament de la Carta Constitutiva el que va representar  que quedes conformat el ROTARY CLUB d’ EL PRAT que ha estat operatiu al llarg de tot aquests temps. Per a celebrar-ho s’han programat varis esdeveniments. El primer ha sigut una trobada, amb tots el que han sigut socis,  amb un dinar al Restaurant Casa Alcaide, que ha sigut seu del Club durant molts dels anys d’aquesta singladura.
Retrobar amics i companys, que van poder i voler assistir-hi, va possibilitar establir, una vegada més, una atmosfera de complicitat del viscut i  fet gràcies al treball i dedicació de tots i manifestar les ganes compartides de seguir endavant amb la tasca començada ja fa un quart de segle i que ha de continuar amb l’ incorporació de les noves generacions.
Tant a la presentació, que va fer la “macera” Yolanda Martínez, com el parlament final del president, Antoni Ibáñez, es va tenir un recordatori per els tres Rotaris que ens han deixat ( en Juan Pedro, Francisco i Vicenç)
Un pastel de commemoració “ bufat i tallat” pels 7 socis fundadors assistents i un present del club,  com a recordatori, lliurat a tots pel president va ser el colofó a una entranyable diada.