ROTARY CLUB D’EL PRAT FACILITA EQUIPAMENT ESPORTIU A DISCAPACITATS


 Les activitats esportives formen part del temps de lleure de les persones de La Fundació Rubricatus, per la seva integració, autonomia i millora de la qualitat de vida en el seu temps de lleure. Es una forma d’estimular la seva autoestima i l’experiència ens demostra els grans resultats positius que s’obtenen de tots els nois i noies el reconeixement per part de totes les persones del seu entorn. Per tant el temps lleure s’ha d’entendre com un servei més, on a partir de l’emissió de propostes d’activitats de caire esportiu, permet treballar i afavorir la integració i participació social de les persones amb discapacitat així com la millora de la seva qualitat de vida.
Totes les activitats futbol, petanca i atletisme estan monitoritzades per un entrenador i un voluntari en  cadascuna d’elles. Els nois/noies estan federats a l’ACELL per el Campionat de Catalunya i Lliga Catalana de persones amb discapacitat intel·lectual.

Rotary Club d’El Prat, sensible amb aquesta tasca i detectada la necessitat de dotar-los de roba esportiva per a poder competir amb igualtat de condicions amb altres grups, ha facilitat 30 equipaments  (kit xandall, samarretes, pantalons curts-bermudes, mitjons, amb l’estampació de l’associació i de Rotary) Tot per a trenta nois/ies: Equip de Futbol Sala (12 nois)  dos equips de petanca (4 nois i 2noies) per a l’equip d’atletisme adaptat (6 noies i 3 nois) i tres entrenadors (un per a cada activitat).

Amb aquesta aportació contribuïm a completar les necessitats esportives i  físiques dels  nois i noies que els permeten gaudir d’un estat de salut mental i física en condicions òptimes per la seva evolució personal, poder mantenir, també, relació amb el seu entorn i tenir motivacions de sortida, coneixer més gent i sobre tot treballar el sentit de competició, tant necessari amb la vida de l’ésser humà.