VISITA DEL GOVERNADOR AL NOSTRE CLUB


El 4 de desembre, Eduardo Cuello del RC de Huesca, governador del Districte 2202 per l’any rotary 2018-19, va assistir a la nostre reunió del dimarts acompanyat de la seva esposa i de l’assistent de la zona na Meritxell De Visa.
Anualment rebem la visita del governador per tenir, primer un contacte amb la junta del club i després amb tots els socis i les seves parelles. A la primera part el president  li va  lliurar un  dossier a on amb detall es recullen tots els objectius i activitats del Club, tant de servei com d’amistat.
A la cloenda del sopar el governador va aprofita, en el seu parlament, per explicar els quatre punts cabdals de la seva singladura: - Increment Quadre Social. - Joventut i noves generacions. - Comunicació i Imatge i - La Fundació Rotaria. Va posar especial èmfasis en la necessitat de la incorporació de nous socis, no tant sols per assegurar la continuïtat sinó també per tenir noves aportacions i poder assegurar el progres de l’associació. També ressaltar que s´ha de promocionar la imatge de Rotary fent present el nou logo com a marca visible per  millorar la nostra presencia a la societat,  al temps que donem a conèixer tot el que fem.
Com a record de la reunió va haver-hi intercanvi de banderins i de regals. Una sobretaula oberta i franca va possibilitar un col·loqui d’ aportacions sobre el present i futur de Rotary.