VISITA DEL GOVERNADOR DISTRICTE 2202

 Durant l’any rotary tots els Clubs del districte reben la visita del governador en exercici, aquest any en Francisco Clavijo del RC de Logroño. Tot i la situació atípica que ens troben per la pandèmia i les mesures sanitàries i civils que impossibilitant que es pugui fer l’encontre presencialment, enguany s’ha tingut que fer telemàticament cosa que no va treure que fos una trobada profitosa i entranyable a la que hi va ser-hi present l’assistent del governador, Carolina Massagué, de la zona a on està ubicat el nostre Club.

Després de la presentacions protocol·làries, el governador va explicar els objectius i fonaments de la seva singladura emmarcats en els valors rotaris de: companyonia, integritat, diversitat, servei i lideratge, que per la seva importància ha volgut emmarcar en un recordatori que  envia a tots els Clubs.

Seguidament el president i, un a un cada soci, van  exposar la responsabilitat que cadascú té i desenvolupa en el Club, el que va  possibilitar que el governador tingués una visió total i detallada de l’esdevenir de la nostra entitat i ens conegués personalment al poder relacionar-se amb tots.

En el seu parlament final, el governador després d’agrair l’hospitalitat, va voler posar en valor el desenvolupament positiu del Club i ens encoratjar a seguir amb els objectius i metes del nostre Pla Estratègic, per seguir amb l’esperit de Servei de Rotary International.