DOTAR l' ESPAI LABORAL DEL CENTRE DE PROMOCIÓ SOCIAL FRANCESC PALAU

 - Seguint l’objectiu de cada any de contribuir amb una entitat local que tingui un valors en sintonia amb les Àrees d’Interès de Rotary, en aquest curs 2021-22 ho hem fet amb el Centre de Promoció Social Francesc Palau, dotant-los d’equips informàtics per l’àrea d'inserció sociolaboral. - El projecte que ha suportat el Club ha tingut un cost de 2.505 € dels quals hem rebut una subvenció distrital, de La Fundació Rotaria, de 505€.

- Les línies de treball, complementàries entre si, que desenvolupa el Centre son la capacitació professional en diversos àmbits laborals: cura a persones dependents, restauració, confecció tèxtil, imatge personal, instal·lacions d'electricitat i fontaneria, i manteniment i reparació de bicicletes.

- Per això es important el suport en la recerca de feina a través de l’alfabetització digital per a persones derivades del SOC i de Serveis Socials. Aquest espai laboral grupal serveix per orientar i acompanyar les persones que han finalitzat la capacitació professional i busquen una oportunitat laboral i a les persones que s'adrecen directament a aquest servei per buscar feina amb ajuda de les eines digitals, adaptat a les necessitats concretes de cada persona, amb suport al coneixement de les eines digitals que és clau en el procés de recerca de feina.

- Aquesta formació laboral es complementa amb l'alfabetització digital necessària per elaborar el seu propi CV, buscar ofertes laborals, presentar auto candidatures, preparar entrevistes de treball. Aquestes accions es realitzen també amb les persones participants en la resta d' accions de l' àrea d' inserció.

- Amb la dotació dels nous equips s’ha millorat el suport informàtic per a poder desenvolupar aquest servei que el  Centre de Promoció Social Francesc Palau realitza amb tanta eficiència.