BEQUES DEL ROTARY CLUB D’EL PRAT PEL CURS 2022-23

 El 6 de setembre, en la sala d’actes del Centre Cívic Palmira Domènech, i presidint la tinenta d’alcalde d’Educació i Cultura, Pilar Eslava, amb l’assistència d’autoritats municipals, benefactors, directores dels instituts,  alumnes premiats amb els seus familiars, socis del Club i públic en general, es va celebrar l’acte de lliurament de les tres  beques de 1.000,00€ cadascuna, per aquest curs. 

Després de les salutacions protocol·làries del macero, Carme Serramia, va presentar l’acta el president del Club, Antoni Salvador, recolzant-se amb un Power Point on va destacar la continuïtat d’aquest projecte durant els últims 23 anys i afegir dates significatives com que en total  s’han lliurat 65 beques amb un import  total de 51.900.00 €.

 També va mostrar fotografies dels guanyadors del últims 18 anys. Agrair la col·laboració de l’ajuntament, directors dels instituts i membres de la comissió del Club per la seva feina i felicità als estudiants premiats. 

El macero va llegir l’acte de la comissió encarregada de la selecció que una vegada valorades  les propostes , de manera unànime, es va decidir atorgar les beques rotaries per el finançament de la matricula del primer curs als alumnes següents: 

·          3a beca a Paula Bellart Escribano , alumne de l'Institut Salvador Dalí, Filologia Espanyola. Va fer el lliurament la Rosa Ribas rotària del RC de Barcelona.

·    2a beca a Nerea Rodríguez Lagares, alumne de l'Institut Baldiri Guilera per estudiar Aeronàutica i Transport.  Va fer l’entrega en Eladio de Ceano del RC d’El Prat

·          1a beca a David Flores Sevillano , alumne de l’Institut Estany de la Ricarda, per estudiar Dret-  Va fer el lliurament la tinenta d’alcalde d’Educació i Cultura Pilar Eslava.

En Marcel Rodà, director de l'IES Salvador Dalí, parlà en non dels docents agraint aquestes beques d’ajut que faciliten el accés a la universitat d’alumnes amb un fort potencial.

La Pilar Eslava, que tancar l’acte, en el seu parlament destacar la feina feta conjuntament pel Club Rotary, els directors dels Instituts i l’ajuntament que hi han donat continuïtat al llarg d’aquests anys . Emfatitzà amb els valors que representen l’educació i la cultura, especialment pels joves. Felicità i animà als alumnes becats i encoratjà perquè aquesta iniciativa del Rotary Club del Prat tingui lloc molts anys més. 

David Flores Sevillano
Nerea Rodríguez Lagares
                                  

Paula Bellart Escribano