ROTARY i L’INTERCANVI DE JOVES


    Aquest curs 2022-23 el Rotary Club d’El Prat ha propiciat l’intercanvi de dos adolescents del nostre entorn amb dos joves d’altres nacionalitats. La Irene López està a Suècia i en Daniel Velasco a Holanda. En reciprocitat les seves famílies han acollit la Ying Hsiao que ve de Taiwan i la Eleanor Soltes d’USA.

El programa de Rotary International d’intercanvis ofereix als participants l'oportunitat d'aprendre un idioma, descobrir altres cultures i convertir-se en ciutadans del món. Els clubs rotàris patrocinem Intercanvis de Joves per a escolars de 15 a 19 anys en més de 100 països. Aquests intercanvis son a llarg termini i duren un any lectiu, durant el qual els participants assisteixen a escoles de la localitat i s'allotgen amb diverses famílies amfitriones.

Les avantatges que ofereixen els intercanviats és que assoleixen el seu veritable potencial a l’adquirir destreses de lideratge que els serviran tota la vida. Aprenen un nou idioma i exploren una altra cultura. Forjant amistats duradores amb joves d’altres nacionalitats, convertir-se en ciutadans del món.

A la foto, amb les dues estudiants d’intercanvi, hi ha els pares d’acollida al nostre país, el president del Club i la responsable de Beques.