IN MEMORIAM




El passat divendres, 16 d’octubre de 2015, morir en VICENÇ BALTASAR MARTÍNEZ soci fundador de Rotary Club d’El Prat, past president ( 1996-1997/2005-2006) i Paul Harris Fellow.

Quan fa més de 25 anys es van fer els primers moviments per a formar el nostre club en Vicenç va ser peça clau perquè es pogués portar a terme. Ell amb el seu entusiasme, que posava en totes les coses, va ser qui va moure tots els fils, fer totes les accions i contactes per a poder obtenir la carta constitutiva. Durant tots aquets anys ha treballat i ha sigut l’animador de moltes de les activitats del club, posant el seu bon caràcter i animositat al servei de la cohesió i motivació del grup.
 Aquesta predisposició no sols l’ha tingut amb Rotary sinó que es ben coneguda la seva presència i bon fer en moltes altres entitats i associacions tant d’ El Prat com a la seva Valencia natal.

Entenem que la mort forma part de la vida i que encara que la mort posi fi a la vida no la anul·la. La vida és una seqüència d’esdeveniments i a pesar que aquest cicle tingui un final la totalitat de la vida no queda arrasada, no es pot mai esborrar els anys de vida. I és aquesta vivència que hem tingut amb en Vicenç el que ens queda present i amb nosaltres. La mort existeix, no pas com el contrari de la vida, sinó com a part de la vida.

El que ha estat per a nosaltres, ho serà sempre. La vida significa el que sempre ha significat, l’eix és el que sempre ha estat, el fil no s’ha tallat. I mentre el recordem, parlem d’ell, el tingueu present, d’alguna manera en Vicenç  viu amb nosaltres.