VISITA DEL GOVERNADOR AL NOSTRE CLUB

El Governador Sergio Aragón en el seu parlament
El passat 6 d’octubre Sergio Aragón, governador del Districte 2202, acompanyat del seu assistent de la zona a on està ubicat el nostre club, Miguel Angel Rodríguez, va celebrar una reunió amb la junta del club. Aquesta trobada, que és fa cada any, serveix perquè el governador repassi els objectius i metes que tant a nivell del districte com de Rotary International s’han marcat per aquest curs i també per repassar les activitats i metes que té el nostre Club per aquest any Rotary,  pel que fa als projectes de servei a la Comunitat, tant locals, de país com internacionals.
 Després de la reunió vam tenir el sopar, com fem els dimarts, a on va assistir l’esposa del governador, Mercè Martorell, i les esposes dels Rotaris amb el que la vetllada va ser molt entranyable.
En els parlaments de cloenda va parlar primer el president del club, Xavier Domingo,
a on va agrair la presencia del governador i la seva esposa persones molt vinculades de fa temps al nostre Club i va exposar els objectius preferents del seu any,  va tancar l’acte el governador valorant positivament les fites marcades tot esperonant-nos a aconseguir-les.
Com a cloenda va haver-hi intercanvi de banderins i de regals. Amb tot, va ser una vetllada d’amistat i companyonia molt reeixida.