Beques del Rotary Club El Prat

ROTARY CLUB EL PRAT AMB ELS JOVES

Dues beques de 900,-€ cada una i una de 600,-€ als millors estudiants dels IES del PRAT, amb menys possibilitats econòmiques, com incentiu per entrar a la Universitat en aquests curs 2007-2008.



En un sopar celebrat al renovat Restaurant Alcaide i que assistiren la regidora d’educació Margarita Garcia Dominguez i les directores dels IES, amb alumnes premiats, Rosa Vallvé i Pepi Morroja el president de RC El PRAT Antoni Ibañez va lliurar els talons a Marta Caballe Puig del IES Salvador Dalí, per estudiar humanitats, i a Marta Fernández Prats i Ramon Muñoz Conde del IES Baldiri Guilera, per estudiar historia la Marta i biologia en Ramon.

També van estar presents al sopar dues estudiants la Mauden del Canada i la Juliette d’ EEUU que patrocinades , també, per RC El Prat estan fen un intercanvi de joves pel que viuran tot el curs escolar amb dues famílies catalanes que han enviat els seus fills a EEUU.

L’intercanviï de joves que promou Rotary, per a contribuir a la pau i la comprensió internacional, ofereix l’oportunitat a estudiants i famílies amfitriones de conèixer gent i cultures d’altres contrades al temps que els joves amplien els seus coneixements convivint en un ambient familiar.

Les paraules que van adreçar als assistents, tant la regidora d’educació com el president de Rotary, varen ser per agrair als directors presents la tasca que fan en els seus instituts i als estudiants, becats i d’intercanvi, que aprofitin ben bé l’oportunitat que tenen.