LLIURAMENT BEQUES ROTARIES A EL PRAT


Per dotzè any consecutiu, Rotary Club El Prat, en un acte al que va assistir la regidora d’educació Margarita García, i els directors dels IES amb els alumnes premiats, es varen lliurar dues beques, de 900.- € cada una i un accèssit de 600.-€, als millors estudiants i, amb menys possibilitats econòmiques dels Instituts del Prat, com incentiu per entrar en la Universitat en aquest curs 2010-2011.

Les beques varen ser per en José Manuel Gómez Valle, del IES Baldiri Guilera, per estudiar Empresarials i per a l’Albert Bayón Torija, del IES Salvador Dalí, per estudiar Dret. L’accèssit va ser per en Ismael Ibañez Marchal, del IES Illa de Banyols, per estudiar Automatismes i Robòtica.

Les paraules, tant del President de Rotary, Eladio de Ceano com de la regidora d’educació Marga Garcia , varen ser per encoratjar als premiats a la nova etapa que tot just ara comencen i agrair als directors dels Instituts públics d’educació secundària la tasca que fan, tot desitjant que aquests premis es puguin mantenir en els propers anys .