SOPAR DE NADAL ROTARY CLUB El PRAT i A.E.C.C. CATALUNYA CONTRA EL CÀNCER JUNTA LOCAL DE EL PRAT

Macero, amb els Presidents, donant la benvinguda 
Aspecta general de la sala durant el sopar
Gloria Garcia amb el taló de l'import  recaptat  en el  sorteig
Àngel Garcia explicant  el dibuix  donat per a la rifa
Maite Marin detalla el seu gravat a la guanyadora
Sergi Alegre en el seu parlament


ROTARY CLUB EL PRAT i l’A.E.C.C. CATALUNYA CONTRA EL CÀNCER JUNTA LOCAL DE EL PRAT el passat  dissabte 22 de desembre van organitzar conjuntament el sopar de Nadal  al Restaurant Casa Alcaide.
En el seu transcurs  va ser lliurada la Placa Rotaria 2012 a l’Agrupació Esportiva Prat.
Al capdavall del sopar és va  fer el sorteig de diferents presents, quin import recaptat,  es destinà integrament al servei oncològic del càncer infantil de   l’Hospital Sant Joan de Déu.
Els regals donació d’empreses, tendes i particulars  va possibilitar que alguns artistes fossin presents i explicaren la seva aportació com va ser el cas de Maite Marin i Àngel Garcia.
 La Presidenta local, MªRosa Blanco, va lliurar a Gloria Garcia , representant de l’hospital, un taló amb els 1800,-€ que va ser el total obtingut del sorteig. La Gloria ens va explicar la situació del càncer infantil en la nostra societat i els mitjans que tenen per combatre'l, tot agraint aquesta donació que dedicaran a millorar la rehabilitació d’aquests nens.
En Sergi Alegre, representant Municipal, en el seu parlament va tenir unes paraules per la Mª Rosa, valorant la feina que du a terme i encoratjant-la a seguir amb ella, també va agrair la col·laboració de tots els assistents i especialment del Club Rotary a organitzar aquests tipus d’actes. Aprofità l’avinentesa per comunicar que en breu, en una rotonda del Prat, tindríem un monument Rotary com tenen moltes altres poblacions.
Rumba tres, amb les seves cançons i marxa, van amenitzar el final del sopar a on els més agosarats van poder ballar al seu ritme.