SOPAR DE NADAL de RC d’El PRAT i AECC JUNTA LOCAL

Els Presidents donen la benvinguda

El passat 19 de desembre ROTARY CLUB D’EL PRAT i la  A.E.C.C. JUNTA LOCAL van celebrar  conjuntament al Restaurant Casa Alcaide el sopar de Nadal que aplega  a socis i amics d’ambdues entitats. En la salutació de benvinguda tant la Presidenta de A.E.C.C. Mª Rosa Blanco, com el President de Rotary, José Mª Mesa, van fer esment a la significació que té per les seves associacions el fet de celebrar en aquestes diades l’ esdeveniment que possibilita fer un sorteig  la recaptació del qual es destina íntegrament al servei oncològic de càncer infantil de  l’Hospital Sant Joan de Déu.
Aspecta general de la sala

Abans de l’esmentada rifa, de varis presents donats per entitats i particulars,  la Doctora Gloria Garcia de l’hospital Sant Joan de Déu, va agrair la col·laboració dels presents i explicar el destí que es va donar a la col·lecta de l’any passat; en un vídeo vam poder veure la feina dels pallassos professionals  que ajuden als nens i familiars a que l’ingrés als quiròfans i l’estada a les unitats de recuperació es facin amb una atmosfera més confortable i més adient per a poder superar-ho. En total, enguany es van recaptar 1450,-€ que en el mateix acte és va fer la
La Dra Gloria Garcia en la seva intervenció
donació.

Els Rotaris van aprofitar l’esdeveniment per fer lliurament de la Placa Rotaria 2014 a la “Cooperativa Obrera de Viviendas” per la feina feta des de la seva implantació en la nostra localitat i el Guardó de Paul Harry Fellow a l’arquitecte José Juan Martínez pel disseny i direcció de la construcció del Basament Rotary a El Prat.


L’alcalde, Lluís Tejedor, en el seu parlament de cloenda  va felicitar als guardonats i va encoratjar a les dues Associacions a seguir en la seva tasca per a contribuir a fer una millor  societat.
Maite Marin explica el quadre que ha donat pel sorteig