CONFERÈNCIA RAMÓN DOSAIGUES SANTASUSANA

El passat dimarts dia set de juny, tancarem el cicle der conferències, curs 2015/2016. Com la conferència inaugural del curs aquesta la vam convocar conjuntament amb Amics d’El Prat i en aquest any ha col·laborat, també, el periòdic Delta.



Ens visità en Ramón Dosaigues, Inspector en Cap de la Guardia Urbana d’El Prat. La xarrada versà sobre “Policia del Prat, una mirada de futur”. L’acte comptà amb la presència del Tinent d’Alcalde de Medi Ambient i Seguretat Ciutadana.

En Ramón Dosaigues, fill de Barcelona, ha estat format al Prat on va entrar a la Policia local fa mes de vint anys i hi va romandre fins l’any 2007 que va passar a dirigir la Policia Local de Vilafranca del Penedès. Tornà al Prat l’any 2015 com a segon en el comandament de la Guàrdia Urbana i, al mes de setembre d’aquest mateix any, fou anomenat Inspector en Cap del cos.
En Ramón Dosaigues  es pur entusiasme i amor per la seva feina. Amb una oratòria molt ben traçada, no exempta de pinzellades de bon humor, despertà l’interès dels presents pel funcionament, projectes i desenvolupament de la tasca de la nostra policia local.
La conferència va estar acompanyada de una sèrie d’exposicions en pantalla que encara la van fer mes dinàmica.



Destacà en Ramón Dosaigues la creació d’una nova Unitat de bicicletes del cos com a element de proximitat al ciutadà i, per tant, d’eficàcia en el desenvolupament de la seva tasca.
La casi hora de la xarrada se’ns va fer curta a tothom. Al final s’obri un petit torn de preguntes que es va veure escorçat per lo avançat de l’hora o, pot-ser, perquè la claredat de les exposicions d’en Ramón Dosaigües ho havien deixat tot molt clar i entenedor.
Com a record i REGAL per al conferenciant la Presidenta d’Amics del Prat , Magda Ardiaca, i el de Rotary Club d’El Prat, Xavier Domingo, li van fer uns presents com  a recordatori de la trobada.