CONFERENCIA DE LLUÍS PERMANYER “ANÈCDOTES DE PERSONATGES I ESCENARIS CONEGUTS D’ALTRES TEMPS”


Organitzat per AMICS d’EL PRAT amb la col·laboració  del ROTARY CLUB d’EL PRAT vam poder gaudir i aprendre història tot escoltant en Lluís Permanyer, periodista, assagista i cronista, que  ens va delectar desgranant anècdotes sobre la capital catalana, llocs i personatges, de finals del segle XIX i principis del XX
En Lluís Permanyer, molt reconegut i valorat per la seva trajectòria professional i personal avalada per la seva col·laboració a la revista Destino i més regularment a La Vanguardia. Amb nombrosos libres publicats, molt sovint il·lustrats, especialment en matèria d’art, urbanisme i vida cultural en general, autor de monografies o biografies sobre escriptors o artistes que avalen    els molts premis rebuts. Motivat i  atret per la seva ciutat natal, del que és un bon coneixedor de la seva història,  n´ha esdevingut cronista oficial.

Una conferencia farcida d historietes, repassant petits i grans fets d’altres èpoques, que ens van fer passar el temps en un vol. Anècdotes, com va recalcar al principi, que no eren acudits encara que podien semblar  inversemblants. Tot explicat amb un estil culte, desenfadat, incisiu a la vegada que sensat i que va esdevenir molt atractiu per tots els presents.