1a CURSA SOLIDÀRIA

               1a CURSA SOLIDÀRIA 
          
Aquest any els Rotaris del Prat hem assumit el repte d’organitzar la  1a CURSA SOLIDÀRIA A favor dels infants amb càncer de l’HOSPITAL SANT JOAN de DÉU, amb l’ajut de l’AJUNTAMENT del PRAT i un equip de persones voluntàries amb experiència en aquest tipus d’esdeveniments.

La CURSA tindrà lloc el diumenge 17 de novembre, a les  11 hores al nostre municipi i serà de 5 km de distància aproximadament.

INSCRIPCIONS: Per internet a l’adreça d’aquest blog:
Les inscripcions PRESENCIALS seran del dilluns 4 de novembre fins al divendres 15 de novembre o quan s'hagi arribat al límit d'aforament de la prova (1300 participants) en el Centres esportius Municipals i al Centre Cívic Gaiter: de dilluns a divendres.
L’import que es recapti, entre la inscripció dels participants i  les aportacions voluntàries, anirà destinat íntegrament a l’Hospital Sant Joan  de Déu pioner en la investigació del càncer infantil (cost inscripció 8€)

Ens dirigim a vosaltres perquè ens agradaria molt  comptar amb la vostra complicitat; per tal de que tingueu a bé col·laborar amb una aportació econòmica i/o productes de promoció per oferir als participants. El nº de compte per a fer la donació és: ES43 2100 0454 5001 0181 3401

Restem a l’espera de la vostra resposta, al temps que agraïm l’atenció, per una causa tant noble i solidària.
                                    Poden contactar amb nosaltres:
Ø Per e.mail: elprat@rotary2202.org
Ø Per telèfon o WhatsApp: 619 71 24 93