“LA COMUNICACIÓ A METGES SENSE FRONTERES - ESPAÑA”


Dimarts 15 de gener de 2013 conferència d’en  Jaume Codina i Roig .
Advocat i periodista, periodista i advocat. La seva vida professional ha girat sempre al voltant del Dret i del món de la comunicació. Diari de Barcelona, El Periódico de Catalunya, cadena catalana de Radio Televisió Espanyola. Corresponsal de RTVE a Brussel·les, Buenos Aires, Hong Kong i El Caire, i dirigí les series documentals “Alatul”, “Bubbles” i “Línea 900”.
La seva dilatada experiència va ser fonamental en el nomenament, l’any 2007, a Metges Sense Fronteres ( MSF ).Durant gairebé quatre anys va ser el responsable de la imatge externa de la ONG i va llançar nombroses campanyes per donar-la a conèixer i recaptar fons.
Ens parlà de l’activitat desenvolupada i de les seves vivències com a director de comunicació i captació de fons de Metges sense Fronteres – Espanya (2007-2010), que li ha estat una valuosíssima escola de vida personal i humana.
A la conferencia també ens   presentà imatges de l’activitat desenvolupada per MSF i  vam acabar amb l’habitual col·loqui que va ser molt participat i enriquidor pels  assistents.