“MI EXPERIENCIA PERSONAL EN COOPERACION Y SOLIDARIDAD”


El   dimarts 12 de febrer de 2013, en  Roque Pascual Salazar ens va explicar les seves experiències en el mon de la solidaritat.
En Roque Pascual, es un emprenedor nat que ha participat en la creació i desenvolupament de companyies de diferents àmbits econòmics però centrades al voltant del territori de Santa Coloma de Gramanet, on es membre del seu Rotary Club, i participa en diferents Fundacions i Associacions, vinculades a aquest municipi.
La conferencia es va basar amb la seva activitat solidaria amb altres pobles i civilitzacions, que  l’ha portat a conèixer les zones del Nord d’Àfrica on ha participat en desenvolupar projectes destinats a les zones més necessitades.
Les experiències d’aquests viatges solidaris, que en alguna ocasió ha suposat viure en condicions extremes, i el seu ideari de col·laborar amb el més desvalguts, va ser el motiu de la conferencia, molt ben documentada amb un power point i el interès dels presents es va fer pales amb les preguntes que se li van fer especialment motivades per la seva vivència personal al ser segrestat en el seu darrer viatge.