INAUGURACIÓ BASAMENT ROTARY A EL PRAT

Detall del Basament Rotary

Parlament de l'Alcalde Lluís Tejedor

Audició cloenda de la inauguració

Alguns dels Rotaris actuals amb el monument

El passat  19 de setembre  amb l’assistència d’autoritats, tant locals com rotaries,  i acompanyats per amics i rotaris és va inaugurar  al passeig de la cruïlla d’Avinguda  Verge de Montserrat/ Carrer de les Moreres un Basament dissenyat per l’arquitecte José Juan Martínez, soci fundador del Rotary Club d’El Prat.
En els parlaments el president de RC d’El Prat, José Mª Mesa, va agrair la col·laboració tant de l’ajuntament com de totes les persones que han contribuït a fer possible aquesta realitat , tot destacant les paraules gravades “ El Prat ciutat solidària”. En Julio Sorjús, fiduciari de la fundació rotary, va ressaltar la trajectòria del club des de que ell, com a governador de l’any 1991-1992 va fer el lliurament de la carta constitutiva al club d’El Prat. El governador actual, Ignacio M. De Cardeñoso, afegir que aquest monument ve a  sumar als nombrosos que hi ha per tot el mon i que donen presencia de la nostra associació, tanca els discursos l’alcalde, Lluís Tejedor, que tot mencionant la col·laboració de rotary amb la ciutat va encoratjar a que es mantingui.
És tancà l’acta amb la interpretació, a violi i violoncel, d’un tros de la banda sonora de la pel·lícula “la vida és bella”