SOPAR D’ESTIU

Pere Azuara traspassa el collar de President a en José Mª Mesa

L'alcade, Lluís Tejedor, posa el pin Rotary a Yolanda Martínez

El Governador, Ignacio M. De Cardeñoso, en el seu discurs

Maite Marin  explica el seu quadro donat per a la rifa

El sopar d’enguany es va fer desprès de la inauguració del Basament Rotary i va servir per fer el tradicional canvi de Junta, el President sortint, Pere Azuara, va agrair les ajudes i la col·laboració que ha tingut en el seu any i va imposar el collar al nou president 2014-2015, José Mª Mesa, que va detallar, en la seva intervenció, els objectius del club per aquest curs just començat.
També va tenir lloc l’admissió de la primera sòcia del club, Yolanda Martínez, que després de fer la seva acceptació l’alcalde d’El Prat li va imposar la insígnia rotaria.
Tant els parlaments del governador, Ignacio M. De Cardeñoso, com el de l’alcalde, Lluís Tejedor, serviran per a destacar la missió de rotary,  un en el mon global i l’altra en el mon local, ambdós però ressaltant la necessitat del compromís per assolir les fites.
Un duo de violi i violoncel van interpretar dues melodies per a posa punt final a l’acte.
Seguidament es va celebrar una rifa, de varis regals donats per entitats i amics de rotary, de la qual l’import íntegre recaptat es dedicarà a finançar les activitats d’ajuda social del club.