RESSENYA DE LA 2a CURSA SOLIDÀRIA


Davant de la situació d’excepcionalitat sanitària amb les mesures i restriccions motivades per el COVID-19, enguany hem celebrat la Cursa en modalitat virtual, perquè amb aquesta segona edició volem donar continuïtat a aquest esdeveniment esportiu i solidari de la nostra ciutat. Cursa que té com a principal objectiu la recaptació de fons per a la investigació sobre el càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu.

L’import total de les donacions de particulars, empreses i de la venda de dorsals ha anat íntegrament a aquesta causa, fet possible perquè l’ajuntament del Prat assumeix les despeses d’organització i propaganda.

La feina feta pels Rotaris i les voluntàries de l’antiga associació contra el càncer local ha possibilitat, que un any més, es milloressin les expectatives i que s’hagin recaptat un total de 9.325 € per aquesta causa tan digna i humanitària.


S’ha de felicitar a les firmes que han patrocinat i col·laborat amb aportacions monetàries o regals pels guanyadors i posar en valor els 32 comerços locals que han sigut punts de venda de dorsals i han ajudat a fer més visible la Cursa.


I finalment, i no menys important, la bona acollida que ha tingut a la població que ha respòs comprant 1.114 dorsals, dels que una bona quantitat han enviat la foto de la seva Cursa per entrar al sorteig dels guanyadors, aprofitarem aquest acte per fer el lliurament del xec a Diana Nin,  representant de l’Obra.



HEM TINGUT COM A COL-LABORADOR PRINCIPAL:  

________________________________________________________________

COM A PATROCINADORS i COL.LABORADORS: BEST HUTCHINSONPOTS - INDUSTRY IBERICA S.L.- LISANT - CONCEPCIÓ PEJOAN -  FRANCISCO CLAVIJO - BALTASAR SEGUROS - CODINA MATA – MIREIA IZQUIERDO - MAIL BOXES - CFR LLOPART - COOFAR - INDUSTRIES GINOX - QUALITY PROFESSIONAL GRUP - GINAR INGENIERIA Y ARQUITECTURA- COPISTERIA ALONSO.


HAN DONAT ELS PREMIS: F.CLAVIJO - CAPRABO - CONSUM - AMETLLER ORIGEN - CAL TRILLA - ECIJA - TÀSTUM -  LA JIJONENCA - XOCOPRAT. 

HAN VENUT DORSALS: TÀSTUM - FONOLLOSA - ESTANCS - Ctra. Marina/Coronel Sanfeliu - CAL PERE TARRIDA - PELUQUERÍA MADRONA - COPISTERIA ALONSO - FARMÀCIA SERRAMIÀ - LLIBRERIA LLAPIS i PAPER - FRUITERIA “LA DEL BARRI” -  CONDIS, J.Casanovas - MODES MONTSE FONT - DELOS -  CARNISSERIA VILA - GRANIER -  FONT PELL - ECIJA - CRONOS – FRAMBUESA x2 - BALTASAR ASSEGURANCES - ÒPTICA UNIVERSITÀRIA - SERVEI SECRETARIA - CAL TRILLA - SUPERVERT - PANADERIA DON JOSÉ - PELUQUERIA CORAL -  MODA PARA PONERSE - PEIXATERIA MARTA - LLIBRERÍA DRAC - MONTSE BORRAS.

____________________________________________________________________