SOPAR DE NADAL ROTARY CLUB d’EL PRAT - 13 de DESEMBRE del 2019


Com es tradicional per aquestes dates organitzem el Sopar de Nadal i que enguany  hem lliurat la Placa Rotaria 2019, hem fet l’admissió de dos nous socis i s’ha organitzat un  sorteig que el recaptat va directament al  Servei Oncològic de Càncer Infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Un centenar de persones, representants de les autoritats locals, entitats, plaques rotaries, amics de rotary i  dos estudiants de intercanvi, l’Alessia d’Àustria i en Andre d’EEUU, ens van acompanyar en aquesta nit que ja és un clàssic a la nostra ciutat.




ADMISSIÓ DOS NOUS SOCIS

Aquest any el Club ha tingut quatre noves incorporacions i el primer acte protocol·lari va ser l’admissió de dos   nous socis: Marina Martínez i Xavier Portillo ja que els altres dos, per motius de presència,  es farà la cerimònia d’acceptació un altre dia.  Amb aquestes quatre incorporacions, que tres son dones, augmentem considerablement la seva presencia ja que fa que un terç dels socis són dones. Als nous socis els hi brindem la nostra amistat, que és la pedra angular de Rotary i, en la qual fonamentem  el més profund respecte a totes les ideologies i opinions, sempre que aquestes estiguin inspirades en la honradesa, la ètica i l'ajuda als altres, i els agraïm la seva incorporació per a voler participar en l’amistat i companyonia i treballar plegats per fer del Prat un bon lloc per viure.


“CREU ROJA DEL PRAT” PLACA ROTARIA 2019
Aquest any el Rotary club d’El Prat ha decidit per unanimitat atorgar la distinció de PLACA ROTARIA 2019 a LA CREU ROJA del Prat en reconeixement de ser una  organització humanitària de caràcter voluntari fortament arrelada a la nostra ciutat i que dona respostes integrals a les persones vulnerables des de una perspectiva de desenvolupament humà, sense fer distinció de raça, religió, política ni condició social.
Vam tenir en compte el fet que sigui una entitat humanitària, social i sense afany de lucre  que treballa per augmentar la qualitat de vida de les persones de la nostra societat.
En el seu parlament el president, Jordi Hueto, agrair la distinció i  va valorar la funció de servei que realitzant el rotaris i aprofitar per comentar les accions que la Creu Roja fa en la nostra ciutat, destacant per aquests dies  la recollida de joguines que  amb el lema “Els seus drets en joc”  la campanya distribuirà joguines noves, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives entre infants en situació de vulnerabilitat.
PAR LAMENT de CLOENDA
El President del Club, Miquel Alvira, va demanar a l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que presidia l’acte, què fes el parlament de cloenda.

L’alcalde va destacar la tasca feta per la CREU ROJA, Placa Rotaria 2019,  i va felicitar al Club i a les voluntàries que van agafat el repte d’organitzar el passat mes de novembre la 1a Cursa Solidària, seguint la tradició de tenir aquest esdeveniment a on els atletes participants comparteixen amb els gegants
la feina de les entitats de la nostra ciutat que ajuda  entressaltar la importància d’aquets esdeveniments amb fons solidaris, exposant la necessitat, per  la situació actual que ens toca viure, de que tothom ens involucrem, tant com podem, per ajudar a solucionar les necessitats més immediates que hi ha al nostre entorn.
Acabar el seu parlament desitjant a tothom unes Bones Festes de Nadal i un Feliç Any 2019.